Tietoa annetuista tiedoista

Tarkastele sovelluksen aiempien versioiden käyttämisen aikana Kasperskylle toimitettuja tietoja

Katso sovelluksen versio

Tiedot, jotka annat Kasperskylle käyttäessäsi Kaspersky Password Managerin versiota 9.2.88 tai uudempaa versiota

Kaspersky suojaa kaikkia vastaanotettuja tietoja lain ja sovellettavien Kasperskyn sääntöjen mukaan. Tiedot lähetetään suojatun kanavan kautta.

Annetut henkilötiedot

Suostut antamaan Kasperskylle henkilötietoja, kun hyväksyt loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen, tietosuojakäytännön, markkinointia koskevan lausekkeen tai verkkoportaalilausekkeen. Voit tarkastella kunkin käyttöehdon mukaan annettuja tietoja käyttöehtoa vastaavasta asiakirjasta.

Näytä käyttöehtoasiakirja

Annetut tiedot, jotka eivät ole henkilötietoja

Suostut antamaan Kasperskylle muita kuin henkilötietoja hyväksymällä loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen: